top of page
Behandlinger

BEHANDLINGER

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en udbredt og anerkendt behandling af kroppens muskler, sener, bindevæv og ledbånd. Det er en dybdegående behandlingsform, hvor også kroppens nervesystem påvirkes, hvilket har den positive virkning, at kroppen afspændes og smerter reduceres.

ORGAN
MASSAGE

Organmassage er en blid behandling af maveregionen

Organ massage er en blid og behagelig massageform af selve maveregionen. Organmassage reducerer og afbalancerer spændinger i vævet omkring organerne, hvilket får kroppen som helhed til at arbejde bedre, samt skaber bedre trivsel og helbred. Organmassage giver rigtig god mening i forbindelse med bedring af symptomer ved stress, samt ved fordøjelsesproblemer m.m.

KOMBINATIONS-
BEHANDLING

Kombinationsbehandling - ryg smerter - nakke og skulder smerter samt hovedpine

Jeg kombinerer ofte forskellige teknikker under en behandling for at opnå det bedste resultat af netop din behandling. Det er præcis det, der er essensen af kropsterapi.

Når du kommer, så snakker vi om hvad der giver bedst mening for netop dig.

KRANIO SAKRAL
TERAPI

Kranio Sakral Terapi - KST til stress og tankemylder

Kranio Sakral Terapi er en meget blid behandlingsmetode, der fokuserer på at genoprette balance i kroppen. Behandlingen foregår hovedsageligt ved lette berøringer på kranie, rygsøjle og bækken for at frigøre spændinger og berolige nervesystemet. Det er et oplagt valg ved behandling af stress symptomer og ved ønsket om at mindske tankemylder.

BINDEVÆVS
MASSAGE

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage medvirker til at genskabe harmoni i bindevævet og forbedre blod- og lymfevæskecirkulationen, og dermed kroppens transport af affaldsstoffer. Resultatet er en glattere og fastere hud samt afspændte muskler.

GRAVIDITETS
MASSAGE

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage er en blid, men samtidig lindrende massage, som hjælper dig med nogle af dine graviditetsgener - og som samtidig hjælper dig med at mærke, at det stadig er din krop - selvom der sker store forandringer.

BABYTERAPI
BEHANDLING

Baby er ikke tilpas

En babys problemer med maven, dårlig søvn og gråd kan ofte skyldes spændinger i den lille babys krop.

Det kan afhjælpes med babyterapi behandling, som består af nogle meget blide teknikker, hvor der bliver løst op for spændingerne.

BABY
MASSAGE

Babymassage giver en glad baby

Babymassage er din unikke mulighed for både fysisk og følelsesmæssigt at komme endnu tættere på dit barn. 

Du undervises her i hvordan du kan give din baby massage.

PERSONLIG TRÆNING

KOSTVEJLEDNING OG PERSONLIG TRÆNING

Som kostvejleder og personlig træner kan jeg tilrettelægge et forløb for dig med enten træning, kostvejledning eller begge dele. Men oftest bruges min viden som supplement, og kan skabe en dialog om de gode vaner til opretholdelse af en sund og funktionsdygtig krop.

KOSTVEJLEDNING OG PERSONLIG TRÆNING

Træningsøvelser til at understøtte behandling

Som kostvejleder og personlig træner kan jeg tilrettelægge et forløb for dig med enten træning, kostvejledning eller begge dele. Men oftest bruges min viden som supplement til mine behandlinger, og kan skabe en dialog om de gode vaner til opretholdelse af en sund og funktionsdygtig krop.

Hvis du ønsker et skræddersyet forløb med træning, kostvejledning eller begge dele, er du velkommen til at kontakte mig på

28 87 59 35.

FØR BEHANDLINGEN

Ved første behandling starter vi med en samtale om hvilke ønsker og forventninger du har, samt hvilken behandlingsform du har brug for. Hvis du har været hos mig før, spørger jeg ind til hvordan det er gået siden sidste behandling. 

Efter behandlingen kan der opstå forskellige reaktioner, så som træthed eller ømhed. Enhver reaktion er et tegn på, at der er sat gang i en proces i din krop, og skal opfattes som tegn på at bedring er undervejs. Vi snakker om mulige reaktioner inden du forlader klinikken.

Et glas vand efter behandling

EFTER BEHANDLINGEN

bottom of page